Olen koukussa Ravelryyn. Mietin pitkään, tekisinkö Haaviston lapaskirjastani vaihtovälineen, ja koska en ihmeemmin kuitenkaan pidä kirjoneuleiden tekemisestä, päätin tehdä elämästäni jännittävämpää ja tarjosin kirjaa vaihdettavaksi johonkin muuhun (etsin lähinnä Cat Bordhin The New Pathways for Sock knitters, book one:a, mutta kaukaiset sukkalangat kiinnostavat yhtä lailla). Sain n. tunnissa kaksi vaihtoon halukasta rapakon takaa, mutta Haaviston kirjoja minulla oli vain yksi. No, maanantaina posti tuo toisenkin kirjan ja minä saan lähiviikoistani kaksinkerroin jännittävämpiä. Mitä posti tuo vaihtarina, vai tuoko mitään...

1744960.jpg

Juu, Tarja sai eilen sukat ja sukkalankaa. Pingotus paransi sukkien ulkomuodon lahjoitettavaan kuntoon, ja kalaretkisukista vain tuli Tarja mieleen. Pitäisi aina pingottaa sukatkin ennen kuin tuomisee ne. Malli on neulomatta nostettuja silmukoita, hiukan nurjaamista ja välikierros oikein. Muistaakseni 56 s:lla tein nämä. 2 kerää Maijaa meni melko tarkkaan kaikki. Sukat näyttivät tosi hyviltä Tarjan jaloissa, päin vastoin kuin esikoiseni jaloissa, joissa ne lörpöttivät niin, että epäilin tehneeni rumasukat.

1745018.jpg

Taluttimelta tuli tunnustus.

Säännöt:

1. Voittaja voi laittaa tunnustuksen omaan blogiinsa esille.
2. Linkitä postaus siihen blogiin, mistä sait palkinnon.

3. Nimeä vähintään seitsemän muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Laita linkit näihin blogeihin omaan postaukseesi.

5. Jätä viesti niihin blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

1744879.jpg

Kiitän! Tämä on jo aika kauan kiertänyt blogeja, joten mukaansa tämän voi halutessaan ottaa, jos on tällä viikolla tehnyt jotain neulovaa (blogi)kaveriaan ilahduttaakseen. Olkaa hyvät!