Unennäkö päättyi tänä aamuna kuin seinään, avasin silmäni virkeänä ja ensimmäinen ajatukseni koski- lapasia! Siis sitä, että minun on opeteltava tekemään kiilapeukalo, jotta saisin itselleni istuvampia lapasia, putkimallisesta tulee liian piukka. Mistähän oikein mahdoin nähdä unta?

Eilen en neulonut, en jaksanut. Nukuin sohvalla lastenohjelmien ajan. Helteen syytä. Vattupuskassa kävin illalla sen verran, että hiukan huonolta näyttää tämän vuoden sato.

MS3:sta kiinnostuneille tiedoksi, että ryhmän fileisiin on ilmaantunut toinenkin tapa tehdä symmetrinen huivi. Siinäkin kyllä tehdään kaksi puolikasta, mutta niiden väliin neulotaan pitsinen kaistale poikittain, joka samalla yhdistää puoliskot toisiinsa. Näytti mielenkiintoiselta. Ehkä tämä auttaa keskeneräisen huiviparkani pois häpeäpussistaan. Joudun kylläkin purkamaan n. 50 kierrosta elämänlankaan saakka, sillä pidempää versiota huivista en voi tehdä tai lanka loppuu kesken. Kunhan ei vain loppuisi kesken joka tapauksessa...

Listauduin myös saksankieliselle mysteerihuivin neulontalistalle, koska pitsin neulominen on kivaa ja koska saksan kielitaitoni kaipaa aktivointia.