Eilinen päivä kului bussissa ja junnukiekkoa katsoessa. Minun piti jäädä kotiin, mutta esikoinen mankui minut mukaan. Esikoisen joukkue kävi Raahessa turnauksessa, ja sijoittuivat siellä hienosti kolmansiksi. Meillä kausi alkoi myöhemmin kuin monessa muussa paikassa jäähalliremontin valmistumisen viivästymisen vuoksi, ja se vielä näkyy pelaamisessa.

Pojat hävisivät kolmesta pelistään vain sen ensimmäisen. Pelin voittanut joukkue voitti koko turnauksen, joten eivät he huonoille hävinneet. Muut kaksi peliä päättyivät niin selviin numeroihin (11-3, 7-0), että jossittelulle ei jäänyt sijaa. Tällä kertaa vastustajien otteet peleissä olivat siistejä. Ilahduttavaa oli, että meille tuikituntematon turnauksessa mukana ollut joukkue kannusti katsomossa äänekkäästi meidän poikiamme.

1946889.jpg

Kuva sijoitusottelusta

Tänä vuonna esikoisen joukkueella on lähinnä yksittäisiä pelejä Kainuun ja Pohjois-Savon alueella, joten bussimatkoja on tiedossa lähes joka viikonlopulle jouluun saakka. Kotipelejäkin toki on, mutta osassa niistä joutuu olemaan toimitsijana.

Juniorikiekko on kyllä aikuiselle aikaa ja rahaa vievä harrastus, mutta ihan mukava sellainen.