Olen kotona kuopuksen kanssa, jolla toivottavasti tänään on jo se kuumeeton päivä. Eilen näytti jo hyvältä, mutta lämpö nousi iltaa kohti ja lapsi oli taas päänsärkyinen ja huonovointinen.  

Perjantaina tapasin Maddaleenan, ja se oli mukavaa. Paljon jäi vielä juttelematta. Kiitos vielä tapaamisesta.

Kainuu on saanut maakuntasukkansa. Minäkin kisan osanottajana sain kutsun sukkajuhlaan, mutta en mennyt, sillä lauantaina olin pelikellon käyttäjänä jäähallilla, kun pojat pelasivat ensimmäistä sarjapeliään, eikä iltapäivällä enää jaksanut lähteä mihinkään.

Minulla on sukat tekeillä Araucania Ranco multystä, jonka ostin elokussa Helsingistä. Lanka on pätkävärjättyä, ja tykkään siitä. Olen purkanut melkein yhtä paljon kuin neulonut, sillä mikään ei näytä menevän mieliksi ensimmäisellä kerralla. Mietinnässä on, vieläkö purkaisin toisen kerran kantapään ensimmäisestä sukasta, sillä en saanut silmukkamäärää täsmäämään toisellakaan kerralla. Ehkä kolmannella kerralla onnistuisin saamaan silmukkamäärät kohdalleen (yritän samalla kirjoittaa ohjetta, enkä tykkää, kun silmukkamäärä ei ole kantapään jälkeen sama kuin alussa).

Lankoja on katseltu myytäviksi, mihinkäs hamsteri karvoistaan pääsisi... Jotain on tulossa vielä tarjolle, mutta en ole saanut aikaiseksi kuvata.