Lisäsin Sukkasato-napin tuohon sivuun ja ajattelin kirjoitella muutaman rivin samalla. Mukana Sukkasadossa tänäkin vuonna!

Sukkani ovat nyt mukana kisassa. Pärjääminen lienee epätodennäköistä, sillä kisaan on tullut hienoja sukkia lähes 400 paria, ja määräaikaa sukkien lähettämiseen on vielä ensi viikon loppuun.

En ole vieläkään pingottanut kahta sen tarpeessa olevaa huivia. Lähinnä siksi, että pingotusalustana toimiva vuodesohva on kerännyt lähistölleen roinaa enkä mitenkään viitsisi ryhdistäytyä ja siivota sitä ennen kuin pääsen avaamaan sohvan ja pingottamaan huivit. Olisi pakko tehdä jotain huushollille ennen lauantaita, jolloin saamme vieraita. Pelkkä ajatuskin raivaamisesta tympii, varsinkin kun molempien poikien huoneet muistuttavat kaatopaikkoja. Kaikki sikinsokin. Jääkiekkokamat. Legot. Pikkuautot. Piirustukset. Onks pakko jos ei haluu?

Esikoisen Avastin hihat ovat likipitäen valmiit. Olin ovela ja tällä kertaa aloitin hihoista, joiden neulominen on jostain syystä minusta kauhean tylsää. Samalla hihaa on saattanut pitää mallitilkkuna. Ilmeisesti käsialani on löysä, koska löysin tiheyden leveyssuunnassa ohjetta pienemmillä puikoilla ja ohuemmalla langalla. Korkeussuunnassa tiheyteni heittää, mutta murehdin sitä myöhemmin, jos on tarvetta.  

Sain tiedon USAsta, että lapasaiheinen pakettini oli löytänyt uuden onnellisen omistajansa, ja nyt voinkin hyvillä mielin odotella sukka-aiheista pakettia vaihtokaveriltani. Kanadasta on niin ikään tulossa postia, mutta kanadalainen vaihtokaverini halusi, että minä saan vaihtopaketin ensin ja lähetän omani vasta saatuani hänen lähetyksensä. Jännittävää odottaa postia!